Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης μετά αρχαιρεσιών και Πίτας

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας προσκαλούμε, δυνάμει των άρθρων 15 και 16 του καταστατικού, στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00΄ στην αίθουσα του Ποιμαντικού Κέντρου Αγίου Παύλου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00΄.

Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει ενημέρωση για τις δραστηριότητες του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και οικονομικός απολογισμός της θητείας του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές να συμπληρώσουν την κάτωθι δήλωση, η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί πέντε (5) ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία αρχαιρεσιών, ήτοι μέχρι την 20/01/2020, ιδιοχείρως στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νταλαχάνη Δημήτριο, τηλ. 6979972730, ή ηλεκτρονικά στο e-mail: poseidonsyros@gmail.com

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα για το έτος 2020.

Η παρουσία όλων σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00΄ στην Έπαυλη Τσιροπινά.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Με την παρούσα δήλωση εκφράζω την επιθυμία συμμετοχής μου ως υποψήφ…… για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Ποσειδών”, στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν την 26/01/2020 ή 02/02/2020.

Επίθετο :       …………………………………………

Όνομα :        …………………………………………

Πατρώνυμο : …………………………………………

Τηλέφωνο :   …………………………………………

Σημειώστε την επιλογή σας:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:                    Ημερομηνία: ...................
                                                                         Ο/Η ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ