3ήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Ποσειδών” διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή
στην Πελοπόννησο

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΡΓΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΤΟΛΟ-
ΒΥΤΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ

04-06/10/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/10/2019

Συγκέντρωση στο λιμάνι της ΣΥΡΟΥ στις 03:30, διανομή εισιτηρίων, τακτοποίηση αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ. Άφιξη στο λιμάνι στις 08:05, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ΚΟΡΙΝΘΟ, όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για ΑΡΓΟΣ, όπου θα σταματήσουμε στο ΚΕΦΑΛΑΡΙ, μια μαγευτική τοποθεσία με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια. Εκεί βρίσκεται και η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, όπου οι οπλαρχηγοί της Ελληνικής Επανάστασης αποφάσισαν να ξεσηκωθούν ενάντια στον τουρκικό ζυγό. Κατόπιν, θα επισκεφθούμε τη μοναδική στην Ελλάδα πυραμίδα που βρίσκεται στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Στη συνέχεια συνεχίζουμε για ΝΑΥΠΛΙΟ, όπου θα γνωρίσουμε την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, το Παλαμήδι με τη φυλακή του Κολοκοτρώνη, το Μπούρτζι, την Ακροναυπλία, τον Άγιο Σπυρίδωνα όπου σκοτώθηκε ο Ι. Καποδίστριας, την πλατεία Συντάγματος κ.α.. Ακόμη μπορούμε να κάνουμε το γύρο της πόλης με το τρενάκι του δήμου. Παραμονή για προαιρετικό φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για ΤΟΛΟ (τόπος διαμονής) για παραλαβή δωματίων, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο στην περιοχή για βόλτα. Διανυκτέρευση.
  
 ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10/2019

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό μας στις 09:00 για να επισκεφτούμε τη ΒΥΤΙΝΑ, ορεινό χωριό χτισμένο σε υψόμετρο 1.040 μ. και κατόπιν θα συνεχίσουμε για ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, όπου θα δούμε το σπίτι του Παλαιών Πατρών Γερμανού και στη συνέχεια το ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ στο φαράγγι του Λούσιου ποταμού. Συνεχίζουμε για την ιστορική ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ με τα πετρόχτιστα σπίτια και τον ποταμό Λούσιο, όπου στην αρχαιότητα πίστευαν ότι οι Νύμφες έλουζαν τον Δία όταν ήταν μωρό. Φαγητό το μεσημέρι στην περιοχή. Επιστροφή στο ΤΟΛΟ το απόγευμα. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
  
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/2019

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό μας στις 09:00, με τα πράγματά μας, για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ με το αρχαίο θέατρο και κατόπιν συνεχίζουμε για ΚΟΡΙΝΘΟ. Φαγητό το μεσημέρι στην περιοχή. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο λιμάνι του Πειραιά, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Αναχώρηση για Σύρο στις 17:30 και άφιξη στις 21:10.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   178 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-       Τα εισιτήρια ΣΥΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ με BLUE STAR στην οικονομική θέση
-       Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TOLO HOLIDAYS σε δίκλινα δωμάτια
-       Δύο (2) πρωινά σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ
-       Όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν από τη Σύρο
-       Ξεναγός στην πόλη του Ναυπλίου
-       Αρχηγός του γραφείου
-       Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Πληροφορίες/Δηλώσεις Συμμετοχής έως 10/9/2019 - Τηλ.: 6979972730 (Νταλαχάνης Δημήτρης)
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ