Έκαναν το πρώτο... βήμα

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015


Σε μία γεμάτη από κόσμο Έπαυλη Τσιροπινά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας (ο Ποσειδών) και το τοπικό συμβούλιο του χωριού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα παραδοσιακά κάλαντα από την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου που μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής και μετά την πρώτη εμφάνιση στο Σπίτι του Αϊ Βασίλη, τραγούδησε και την Κυριακή το απόγευμα με τα σχόλια να είναι κολακευτικά για την πρόοδο της χορωδίας.

Τώρα όσον αφορά την εκδήλωση, στόχος του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Δημήτρη Νταλαχάνη ήταν όλοι οι σύλλογοι της περιοχής να κόψουν από κοινού την πίτας τους, όμως το άφησε ανοικτό για τα επόμενα χρόνια. Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του, τους διοργανωτές δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αναγνωρίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Τέλος το παρών από τους τοπικούς φορείς έδωσαν: ο Καθολικός Επίσκοπός Σύρου π. Πέτρος Στεφάνους, ο εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Βακόνδιος, η Μαρία Καζαντζάκη π. του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αλέξης Αθανασίου, Ο Ανδρέας Γιαλόγλου, ο Παύλος Χρυσαφίδης, κι άλλοι.Πηγή: Εφημερίδα "Κοινή Γνώμη"
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ