Από τη Σύρο με… αγάπη! Κατέφτασε στην Κεφαλονιά η αποστολή αλληλεγγύης από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων (εικόνες + video)

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014


«Δεν ήρθαμε ως ελεήμονες, ήρθαμε ως αδέρφια. Μέσα στο φορτηγό υπάρχει η ψυχή όλων των Συριανών» με αυτά τα λόγια ο Μπάμπης Κουλούρας έδωσε επακριβώς τον... τόνο της προσφοράς αγάπης και αλληλεγγύης που κατέφτασε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής - Μάκης Μοσχόπουλος


Οκτώ (8) τόνοι φορτίο (όπως επισήμως μετρήθηκε) με ήδη πρώτης ανάγκης , η αλλιώς οκτώ (8) τόνοι αγάπης από τη Σύρο, ως αποτέλεσμα του Τηλεμαραθωνίου Αλληλεγγύης που διεξήγαγε η Δημοτική «Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση» της Σύρου!

Ο συντονιστής και παρουσιαστής του τηλεμαραθωνίου Αγάπης Μπάμπης Κουλούρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου Γιάννης Καλοφωλιάς, ο δημοσιογράφος Σταμάτης Καλυμιώτης και ο οδηγός του φορτηγού του Δήμου που μετέφερε την προσφορά αγάπης Αντώνης Σιγάλας, αποτέλεσαν την "αποστολή αγάπης" των Συριανών στο νησί μας.

Μαζί τους, είχαν φέρει συμβολικά ένα κλαδί ελιάς που φύτεψαν μαζί με τον πρόεδρο του ΟΚΑΠ Διονύση Κοκκόση έξω από το μουσείο Ληξουρίου όπου έγινε η παράδοση του φορτίου, αλλά και ένα μπουκάλι με νερό του Αιγαίου, που ενώθηκε στο λιμάνι του Ληξουρίου με τα νερά του Ιονίου, ως σύμβολο «αδελφοποίησης» των δύο νησιών.

Στο δημαρχείο τους υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο αντιδήαμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Διονύσης Κοκκόσης.

Να θυμηθούμε ότι ο Τηλεμαραθώνιος της «Αιγαίο» Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης, διεξήχθη με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας Σύρου, του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά Σύρου!

Εμείς ως Κεφαλλονίτες, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για αυτή την προσφορά αγάπης προς το νησί μας...Παρακάτω δηλώσεις του κ. Μπάμπη Κουλούρα και του κ. Γιάννη ΚαλοφωλιάΕικόνες από την παράδοση της προσφοράς στην Κεφαλονιά


Πηγή: inkefalonia.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ