Το φορτηγό για το ταξίδι αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά ξεκινά

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014


Διπλοφορτωμένο ξεκινάει από τη Σύρο τα χαράματα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου το φορτηγό που μεταφέρει στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς τα αγαθά της Συριανής ευαίσθητης ψυχής.

Το αποτέλεσμα του Τηλεμαραθωνίου Αλληλεγγύης που διεξήγαγε η Δημοτική ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της Σύρου, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και το δημοτικό γερανοφόρο-φορτηγό όχημα, “υπέρβαρο” από τα καλούδια των συναισθημάτων αλληλεγγύης των Συριανών πολιτών, συνοδευόμενο από μέλη της Επιτροπής διεξαγωγής του Τηλεμαραθωνίου, θα φθάσει στην Κεφαλονιά τη Δευτέρα, γύρω στις 8 το βράδυ, ενώ η παράδοση θα γίνει τυπικά την Τρίτη το πρωί στις 11.00 στο Δημαρχείο της Κεφαλονιάς παρουσία του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο Ληξούρι όπου όλα τα είδη θα τα παραλάβει η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου η οποία θα τα διανείμει στους σεισμόπληκτους σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Όλα τα είδη του Τηλεμαραθωνίου αγοράστηκαν από τους πολίτες και την Επιτροπή από τη Συριανή τοπική αγορά και ήταν αυτά που μας υπέδειξαν από την Κεφαλονιά ότι είναι, στην παρούσα συγκυρία, απαραίτητα.

Το φορτηγό του Δήμου και η Επιτροπή ταξιδεύουν προς και από την Κεφαλονιά με δωρεάν χορηγία της ΒLUESTAR FERRIES, της IONIAN FERRIES και της KEFALONIAN LINES.

To Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου-Ερμούπολης κατά τη συνεδρίασή του της Παρασκευής 21-2-2014 απεφάσισε και ψήφισε ομόφωνα τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού φορτηγού για τη μεταφορά των ειδών του Τηλεμαραθωνίου στην Κεφαλονιά, με εθελοντή οδηγό τον υπάλληλο του Δήμου κ. Αντώνιο Σιγάλα.

Το φορτηγό και το αυτοκίνητο της Επιτροπής θα διασχίσουν τη διαδρομή με αυτοκόλλητες σημάνσεις που γράφουν ‘’ΣΥΡΟΣ- ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ’’ και είναι, καθώς και η αφίσα του Τηλεμαραθωνίου, δωρεάν του SYROS TODAY.

Να θυμηθούμε ότι ο Τηλεμαραθώνιος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ διεξήχθη με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας Σύρου, του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά Σύρου. Το συντονισμό και την παρουσίαση είχε ο Μπάμπης Κουλούρας.


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ